Nordborg, Danmark – Danfoss gennemgår en succesfuld transformation, og resultaterne fra første halvår af 2022 har lagt et solidt grundlag for, at koncernen kan nå sin "Core & Clear 2025"-strategi.I de første seks måneder af 2022 steg Danfoss-koncernens omsætning med 1,6 milliarder euro til 4,9 milliarder euro.Hydraulikforretningen, som gennemfører opkøbet i 2021, bidrog med 1,1 milliarder euro i omsætning i første halvår.Koncernens organiske vækst i første halvår var 13%.

danfoss gruppe

Vækst blev registreret på nøglemarkeder som Nordamerika, Europa og Asien og Stillehavsområdet samt i alle tre forretningssegmenter.Danfoss' Power Systems-division, der fokuserer på mobil og industriel hydraulik og elektrificeringsløsninger, oplevede særlig stærk vækst.Derudover driver den voksende efterspørgsel efter energieffektive varme- og køleløsninger og kraftelektronik væksten af ​​Danfoss Climate Solutions og Danfoss Drives.

danfoss pumpe

Den 15. juli 2022 underskrev Danfoss en aftale om at sælge den russiske forretning til det lokale ledelsesteam i Rusland.Transaktionen forventes afsluttet i september 2022.

Danfoss fortsætter med at investere kraftigt i forskning og udvikling, hvor investeringerne i første halvår af 2022 er steget med 38 % i forhold til samme periode sidste år.Samtidig steg Danfoss' driftsresultat med 27 procent med EBITDA på 570 millioner euro.Nettoresultatet var EUR 289 mio. i første halvår, negativt påvirket af værdiforringelsen af ​​nettoaktiver relateret til exit fra det russiske marked.

 danfoss motor

Weitai Hydraulics producerer Danfoss-seriens pumper og motorer, såsom 90-seriens pumper, KC-seriens motorer og BMTV-seriens spordrev, med pålidelig kvalitet og hurtig leveringscyklus, for at give stærk support til kunder over hele verden.Weitai vil bringe dig OEM-kvalitetsprodukter med en rimelig pris og professionel service.


Indlægstid: 06-09-2022